Obiective turistice in jurul orașului Cluj-Napoca

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Plecati Departe

În acest articol veți cunoaște mai multe obiective turistice din afara orașului Cluj-Napoca. Lista de atracții turistice se adresează celor care locuiesc sau vizitează zona metropolitană Cluj-Napoca. Dacă vizitați orașul Cluj-Napoca și vreți să luați o gură de aer proaspăt, acest articol vă va fi de folos. O parte dintre obiective se află în județe învecinate, iar lista cuprinde în principal atracții naturale pe care le oferă zona.

Toate obiectivele turistice se găsesc pe o rază de maximum 100km din centrul orașului Cluj-Napoca. Veți spune de ce 100km? E o cifră rotundă și reprezintă o distanță acceptabilă de parcurs cu mașina în orice zi a anului (maximum 2 ore). Dacă vă decideți să vizitați vreunul dintre obiectivele enumerate mai jos, ca și timp ar trebui să vă încadrați decent într-o zi, fără a face maraton.

Majoritatea filmelor de mai jos au fost filmate vara. Totuși, în mare parte, aceste atracț...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate