Im masina de paine,puse in ordine...
250 ml lapte caldut
125 ml ulei de floarea soarelui
2 oua
1 lingura zahar
1 lingurita sare
760 g faina
10 g drojdie uscata
...am facut un aluat,pe care l-am impartit in doua,prima jumatate din nou in doua ,iar a doua in sase:
Am ras 200 g mozzarella;am intins o foaie dintr-o bila mare:
Rulata ,pusa intr-o tava rotunda(pe hartie de copt si unsa cu
ulei) si crestata:
Urmatoarea foaie dintr-o bila mare,crestata:
In centru am pus o bila mica,foaia crestata,iar din celelate
bile mici am intins foi ,am pus mozzarella,am rulat,le-am taiat in
rulouri mici si le-am asezat asa:
Am lasat 20 min la dospit,intre timp am incins cuptorul la 200
grade;
Am uns pe deasupra cu galbenus amestecat cu putin lapte si am
presarat seminte.Am copt 20-25 min:
f.gustoasa!