Pasta de peste

  • Postat în Life
  • la 30-11-2019 09:52
  • 310 vizualizări
Pasta de peste
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sisters Kitchen

Asa cum va spuneam zilele trecute, saptamana noastra a inceput tare bine. Am primit un colet plin de bunatati de la Podravka Romania.

Produsele Podravka, mai exact conservele de peste Eva sunt printre preferatele noastre. Eva, o comoara de produse sanatoase si gustoase din peste pentru prepararea unor mancaruri mediteraneene delicioase.

Am pregatit o paste de peste grozav de buna, pe care am servit-o cu pofta pe paine de casa si deasupra cu cateva bucatele de ardei iute.

Ingrediente

  • 1 conserva hering in ulei
  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 legatura ceapa verde, tocata marunt
  • 2-3 catei de usturoi, pisati bine
  • sare, piper, 2-3 linguri ulei de masline , zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

  • Procedeul este foarte simplu. Pestele, scurs de ulei, l-am blendat usor, nu foarte mult, cat sa devina piure.
  • Amestecam cu ceapa tocata, usturoiul bine pisat, iar la urma condimentele. Cu ajutorul unei lingure de lemn, frecam pasta de peste pe masura ce adaugam zeama de lamaie si uleiul.

Pofta buna!

Cu drag,

Iolanda si Georgiana

Distribuie:

0000