Avand in vedere ca suntem in post, ne-am gandit sa va prezentam o reteta super buna, cu putine calorii. La baza acestei retetei sta minunatul naut, aceasta leguma care contine o sursa importanta de proteine vegetale.
Tocană de năut cu frunze de sfeclă şi dovleac Tocană de năut cu frunze de sfeclă şi dovleac Tocană de năut cu frunze de sfeclă şi dovleacIngrediente
1 lingurita ulei de masline 1/2 pahar de apa 1 ceapa potrivita, tocata marunt 1/2 ardei gras rosu, curatat de seminte si tocat marunt 1 catel de usturoi, tocat 2 maini frunze de sfecla rosie, spalate si taiate fasii 150 g dovleac, curatat si taiat cuburi 1 conserva boabe de naut, scursa de lichidul din conserva 50 ml suc de rosii sau bulion – aproximativ 1 ceasca supa de legume sare, piper, boia dulce, fulgi de ardei iute, 1 varf de cutit pudra de gimbirMod de preparare
Intr-o cratita, calim ceapa, usturoiul si ardeiul cu o lin...