In urma unui giveaway lansat in urma cu ceva vreme pe pagina de instagram, v-am promis o reteta cu produsele oferite de catre cei de la www.shan-shi.ro.
Paste wok cu bambus si urechi de lemn Paste wok cu bambus si urechi de lemnIngrediente
- 1 morcov, taiat bastonase foarte subtiri
- 2 fire ceapa verde, taiat marunt
- 2 fire de usturoi verde, taiat marunt
- 1/2 ardei iute, taiat marunt
- 3 catei de usturoi, taiat feliute subtiri
- 10 grame ciuperci shitake deshidratate
- 10 grame urechi de lemn deshidratate
- aproximativ 50 grame muguri de bambus Shan’shi
- 150 grame paste wok Shan’shi
- 1 lingura ulei de susan Shan’shi
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 2 linguri sos pentru wok Shan’shi
- 1 lingura sos soia Shan’shi
- 3-4 linguri supa de legume din cub sau homemade
Mod de preparare
- Scufundati ciupercile deshidratate in apa fierbinte timp de 15-20 min. Clatiti bine sub jet de apa
- Morcovul se trage la wok intr-o lingura de ulei de floarea soarelui.
- Adaugam ciupercile, bambusul, o parte din ardeiul iute si usturoiul ( ambele tipuri ) . Se calesc 2-3 minute.
- Adaugam cele 2 sosuri si supa de legume.
- Se adauga pastele. Se trage totul la wok pentru aproximativ 2-3 minute, pana ce aromele se imprietenesc. La final adaugam uleiul de susan pentru extra flavor.
- Se impart pastele in doua boluri si pe deasupra punem ceapa si ardei iute.
Pofta buna!
Cu drag,
Iolanda si Georgiana
Distribuie:
0000