Pizza rustica

Ingrediente:
ulei de măsline 2 cepe mari, tăiate pe jumătate şi feliate 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 linguriţă de oregano uscat ½ linguriţă fulgi de chilli 750g mix pentru pâine (de preferat pentru ciabatta) 140g de salam condimentat, tăiat felii 150g de prosciutto 1 borcan cu ardei roşii copţi, scurşi şi feliaţi 4 bile de mozzarella, feliate fin 20 de măsline negre, tăiate pe jumătate 4 ouă, plus 1 pentru uns, bătute 50g de parmezan, ras
Mod de preparare:
1. Se încinge uleiul într-o tigaie nonaderentă. Se prăjesc ceapa şi usutroiul până se înmoaie şi sunt rumene. Se asezonează.2. Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se adaugă oregano şi chilli la mixul de pâine, apoi se urmează instrucţiunile de pe pachet.3. Se întinde jumătate din aluat pentru a se potrivi într-o tavă de copt unsă cu ulei, de 30 x 40cm, puţin adâncă. Se aşază d