Placinta marocana cu branza

Ingrediente:
9 foi subtiri de placinta pentru umplutura 250g branza fetta de oaie 10 fire coriandru 1 lingura rasa scortisoara 2 cepe mijlocii 4 linguri ulei de masline 1 mana stafide 2 oua 1 mana nuci 1 mana migdale un varf de lingurita cimbru 2 linguri zahar brun
pentru aspect:
ulei de masline susan alb si negru zahar praf si scortisoara
Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 4 linguri de ulei. Nucile si migdalele se taie mare. Branza se taie cubulete. Coriandrul se taie marunt ( am numarat 10 fire, carora le-am rupt cozile ramanand din ele doar partea ce tinea frunzele). Se amesteca toate ingredientele umpluturii. Ungem tava cu ulei, impartind foile de placinta in 3 gramezi ( 3 foi in fiecare gramada ) acoperim cu foile fundul tavii peretii si restul sa atarne pe masa ( punem gramada de foi cu un colt in tava – acopera o parte de fund si pereti, urmat