Ingrediente:
Pentru aluat, pentru cele 2 foi avem nevoie de:
7 linguri de lapte
7 linguri de ulei
6 linguri de zahar potrivite
1 ou
1 lingurita bicarbonat sau 1 pliculet de amoniu pentru prajituri
1 lingurita otet
400 gr. faina cernuta de 2 ori
Pentru umplutura de branza avem nevoie de:
500 g branza vaci
1 pahar zahar
stafide inmuiate in rom si scurse
2 plicuri zahar vaniliat
2 oua
2 linguri faina
2 lingurite gris care se presara peste compozitia de branza
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingreidentele pentru umplutura intr-un bol (galbenusul frecat cu un praf de sare si albusul batut spuma).P este branza se presara grisul peste tot. Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit. Peste compozitia racita punem oul (galbenusul frecat cu un praf de sare si albusul batut spuma), bicarbonatul stins cu otet s