Ingrediente:
ALUAT :
150 g branza dulce
6 linguri lapte
6 linguri ulei
80 g zahar tos
1 vf de cutit sare
1 plic de zahar vanilat
300 g faina alba
1 plic praf de copt
UMPLUTURA :
marmelada de caise
DECORARE :
1 ou batut
2 linguri de zahar tos
1 lingurita scortisoara macinata
100 g migdale feliate
Mod de preparare:
Intr-un bol se amesteca branza dulce impreuna cu laptele, uleiul, zaharul tos, sarea si vanilia. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in primul amestec. Se framanta putin pana se obtine un aluat moale . Daca vi se pare prea fraged mai puteti adauga putin lapte . Se intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina. Se taie in patrate de 12 X 12 cm . In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de marmelada. Pe margini fiecare patrat se unge cu ou batut . Se pliaza patratele formandu-se un plic