Ingrediente:- 3 oua- 300 g faina- 150 grame zahar- 2 pliculete de zahar vanilat- 1 lingurita rasa praf de copt- 3 linguri ulei- 50 ml apa- 2 lingurite pline de nutelaMod de preparare:Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca cu apa, uleiul, zaharul vanilat si se toarna peste albusuri impreuna cu faina. Trei sferturi din compozitie se toarna in tava, iar in ceea ce ramane se adauga nutela si se omogenizeaza, dupa care se pune deasupra in tava, peste restul compozitiei. Se da la foc potrivit, aproximativ 30 minute. Cand este gata si s-a racit putin presarati zahar pudra. Se poate servi pur si simplu ca desert cu frisca sau alaturi de o cafea ori un ceai bun.Nota:De aproape un an si jumatate am inlocuit tigara de la cafea cu tot felul de dulcegarii cumparate, astazi am baut o cafea in liniste alaturi de un chec delicios :)