Ingrediente:1 litru de apaun piept de pui – ideal ar fi cu tot cu piele2 morcovi½ ardei capia rosucateva ciuperci negre chinezesti uscate si inmuiate in apa caldutao tulpina de telina2 fire de ceapa verde taiate in bucati de 4 cm2 catei de usturoi2 linguri de ulei de susan2 linguri de sos de soia2 linguri de otet de orez2 cupe baza pentru mancaruri 2-3 linguri de suc de rosiio mana de taieteti din orez inmuiati in apa calduta 30 de minuteMod de preparare:Puneti la fiert pieptul de pui – la foc mic – si spumati pana cand nu se mai formeaza spuma. Operatia e importanta pentru ca supa ramane limpede. Puneti acum legumele si ciupercile negre si lasati sa fiarba pana cand morcovii sunt aproape moi. Lasati sa se raceasca, strecurati. Puneti din nou la fiert carnea de pui, morcovii si ciupercile negre. Puneti si vermicelli taiati cu foarfeca in bucati de 2-3 cm lungime.Tocati intre timp cozile de la ceapa verde, si taiati ardei capia rosu felii – le vom folosi la sfarsit.Adaugati ac