Salată “Zorra”

  • Postat în Culinar
  • la 17-09-2017 06:00
  • de Mira
  • 199 vizualizări
Ingrediente:- 1 salată verde- 4 roşii- 1 ardei gras galben- 2 castraveţi- 1 buc piept de pui- sare, piper- accetat balsamic- ulei de măsline- sos tartar- 2 felii de pâine- 50 gr caşcavalMod de preparare:Pieptul de pui se taie fâşii, se piperează, se condimentează şi se pune la prăjit într-o tigaie (natur, fară ulei). Legumele se spală şi apoi se taie cuburi. Salata se taie fâşii subţiri. Se amestecă legumele si salata, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi accetat balsamic. După ce pieptul de pui s-a rumenit pe ambele părţi se taie cubuleţe şi se amestecă cu legumele. La final se adaugă pâinea prăjită bine ruptă bucătele şi caşcavalul taiat bucăţi. Se aşează în boluri şi se pune peste, sos tartar. Foarte rapid veţi avea o salată gustoasă şi sănătoasa.Notă:Nu aţi do