Ingrediente:- 5oo gr carne de vitel fara os - 4 linguri ulei de masline - 2 rosii - 2 ardei grasi - 2 catei de usturoi - cate o linguurita de cimbru, tarhon, marar - 1 ceasca de bulion sau pasta de rosii- noodles (tăiţei) - sare, piper Mod de preparare:Incingeti uleiul sau untura intr-o tigaie adanca, puneti carnea taiata feliute foarte subtiri si o prajiti pana se rumeneste usor. Adaugati usturoiul pisat, o cană de apă si fierbeti inabusit timp de 2 minute. Adăugaţi rosiile taiate marunt (eu le dau pe razatoare), ardeiul taiat felii subtiri si ierburile aromatice. Dupa cateva minute adaugati si bulionul. Fierbeti pana se fragezeste carnea si se inmoaie ardeii. Puneti sare si piper dupa gust si mai dati totul in cateva clocote. Noodles (tăiţeii) îi fierbeti dupa instructiunile de pe pachet, apoi îi scurgeti, treceti pe sub un jet de apa rece si îi veţi amesteca cu sosul de carne pregătit anterior. Veţi avea în maxim 30 de minute un prânz delic