Ingrediente:- 3 pulpe de curcan- patrunjel, marar proaspat- cimbrisor proaspat- 50 ml ulei de masline- sare, piper- legume asortate
Mod de preparare:Se spala pulpele de curcan si apoi se sterg cu un servetel de bucatarie ca sa ramana uscate. Se toaca patrunjelul, mararul si cimbrisorul proaspat si se amesteca cu 2 linguri de ulei apoi se adauga sare si piper (dupa gustul fiecaruia). Se ung bine pulpele cu acest amestec de verdeturi si apoi pun intr-un tava in restul de ulei. Se adauga o cana de apa, se acopera cu folie de aluminiu si se introduc in cuptorul incins in prealabil. Se curata cartofii, se spala, se taie in sferturi si se presara cu sare. Dupa aproximativ 40 de minute se scoate folie de pe tava, se adauga cartofii si inca o cana de apa si se introduce tava iarasi la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.Pulpele de curcan si legumele asortate se servesc alaturi de rosii sau cast