Ingrediente:- 8 pulpe de pui- sare, piper- 1/2 zeamă de lămâie- 50 ml ulei de măsline- 1 linguriţă prag de curry- pătrunjel verde
Mod de preparare:Se spală pulpele de pui si se lasă pe un şervet de hârtie la stors. Între timp se amestecă praful de curry cu sare, piper si zeama de lămâie. După ce s-a omogenizat compoziţia se trece fiecare pulpă de pui prin ea şi se aşează în tigaia în care uleiul de măsline a fost încins în prealabil. Se procedează la fel cu toate bucăţile de pulpă. În tigaie se întorc de pe o parte pe alta frecvent pentru a nu se arde pe una dintre părţi. Verificaţi fiecare pulpă cu furculiţa şi veţi afla singure atunci când acestea vor fi gata. Se servesc alături de o garnitură de cartofi natur şi o salată de varză. Înainte de a servi pulpele tocaţi pătrunjelul mărunt şi presăraţil peste mâncare.