Salata calda de paste, cu fasii de curcan, spanac si ciuperci

Cred ca una dintre noile mele pasiuni este curcanul la cuptor. Imi place pentru ca il poti face cu unt aromatizat indesat pe sub piele, cu lamaie si ierburi, cu diferite tipuri de umplutura, ma rog posibilitatile sunt multe. Dar un alt motiv pentru care imi place curcanul intreg, il reprezinta resturile care pot fi revigorate in preparate surprinzator de bune. Bucatile care raman sunt parti din curcan pe care nu obisnuim sa le mancam, cum este pieptul in cazul meu sau pe care nu mai putem sa le mancam, dar pe care este pacat sa le aruncam. Le-ar sta mult mai bine intr-un pie, in salate, intr-o supa, in sadwichuri, oriunde ne-ar face mai fericiti in ziua respectiva. Ca de obicei, eterna mea sursa de inspiratie in situatia asta ramane Jamie Oliver.
Ingrediente:
500 g paste
300 g carne de curcan, ramasa de la curcanul intreg
400 g ciuperci
4 catei de ...