Reteta perfecta pentru o zi de luni. Dupa un weekend de leneveala ne intoarcem la activitatile de zi cu zi. Pentru a incepe saptamana in forta am ales deliciosul terci de ovaz, aka porridge. ♡♡
Ingrediente pentru 1 portie:
● 35 g fulgi de ovaz
● 250 ml lapte ( vaca, soia, migdale etc )
● 1 lingurita Green Sugar, indulcitor 100% natural
● 1 lingurita scortisoara
● 1 pumn de nuca
● 1 lingurita seminte de chia
● 1 lingura de afine din congelator
Mod de preparare:
1. Fulgii de ovaz se pun la fiert
impreuna cu indulcitorul natural si laptele.
2. Se fierbe la foc mic timp de 10
minute, amestecand continuu.
3. Se pune terciul intr-un bol si pe
deasupra punem nuca, scortisoara, semintele de chia si afinele.
Pofta buna!
Cu drag,
Iolanda & Georgiana