Tartă cu caramel

  • Postat în Life
  • la 30-12-2015 12:27
  • 226 vizualizări
Ingrediente:
- 200 g zahar
- 1 ou
- 200 ml lapte
- 3 linguri faina
- 150 g unt
- 1 blat de tarta
Mod de praparare:
Pentru crema se pune zaharul intr-o oala si se topeste la foc mic, pana se caramelizeaza. Separat se amesteca oul, faina, si laptele si se toarna peste zaharul caramelizat. Se fierbe pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Dupa racire, se amesteca cu untul pana se obtine o compozitie cremoasa. Turnati crema peste blatul de tarta si lasati totl la rece aproximativ 2 ore inainte de a o servi. Un desert delicios si foarte simplu de facut.
Nota:
Un desert pufos, nepretentios, bun pentru orice zi a saptamanii. Se prepara rapid si efectul este unul de zile mari. Deasupra puteti orna cu cocos, cu nuca macinata sau chiar cu ciocolata rasa.

De același autor

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente