Drob de miel- Lamb Loaf

  • Postat în Life
  • la 29-03-2025 22:34
  • 59 vizualizări
Drob de miel- Lamb Loaf
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Dea's Cakes


Dragii mei , nu am facut pana acum drob de miel, nu stiu de ce dar asta este. Am primit inainte de Craciun niste organe de miel si prapurele, am zis hai sa fac sa vad cum iese.
A iesit foarte bun, neasteptat de bun. Cu siguranta voi ati mai facut, dar va voi spune cum l-am facut eu.

,, Maruntaie, niste oua
Punem la fiert una doua
Tocam ceapa si marar
Ce le adaugam la final
Drobu-i gata pus la copt
Mi-e pofta rau de tot"

INGREDIENTE:
Maruntaie de miel . Eu am avut plamani, ficat inima, rinichi
500 gr de ficat de pui
3 oua fierte tare
5 oua crude
o legatura de marar
o legatura de patrunjel
2 legaturi de  ceapa verde
o ceapa normala
sare 
piper
ulei pentru calit ceapa
un ou pentru uns

MOD DE PREPARARE:
Intai de toate punem prapurele in apa rece pana il folosim.
Spalam bine maruntaile de miel si ficatul de pui si le punem la fiert. Cand sunt fierte se scot in strecuratoare si se lasa la racit.
 Fierbem si 3 oua timp de 10 minute , sa fie tari, dupa ce s-au fiert se toarna apa de pe ele si se pune apa rece, sa se curete bine.
Intre-timp tocam ceapa verde si cealalta si calim in putin ulei, apoi lasam la racit.
Tocam maruntaile de miel si ficatul de pui prin sita mare de la masina de tocat si punem intr-un bol.
Tocam si partunjelul si mararul si punem peste maruntaiele tocate. 
Adaugam si ceapa si ouala crude , amestecam si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Cuptorul se preincalzeste la 170 de grade Celsius, intr-o tava de 20x25 punem hartie de copt.
 Se scoate prapurele din apa si se scurge si se pune in tava, dar lasam marginile afara.
Punem jumatate de compozitie, ouale fierte, cealalta parte de compozitie, ungem cu ou batut si acum aducem prapurele peste compozitie si se da la cuptor 30-40 min.