
Ne place drobul si dupa cum si voi faceti in fiecare an , asa
facem si noi.
Poate fi de pui, de porc, de miel sau combinate.
Eu am facut de data aceasta cu miel si pulpe de pui.
INGREDIENTE:
500 gr ficat de miel
250gr rinichi de miel
3 pulpe superioare
500 gr de ficat de pui
3 oua fierte tare
5 oua crude
o legatura de marar
o legatura de patrunjel
2 legaturi de ceapa verde
o ceapa normala
sare
piper
ulei pentru calit ceapa
un ou pentru uns
MOD DE PREPARARE:
Spalam bine maruntaile de miel, pulpele si ficatul de
pui si le punem la fiert. Cand sunt fierte se scot in strecuratoare
si se lasa la racit.
Fierbem si 3 oua timp de 10 minute , sa fie tari, dupa
ce s-au fiert se toarna apa de pe ele si se pune apa rece, sa se
curete bine.
Intre-timp tocam ceapa verde si cealalta si calim in putin
ulei, apoi lasam la racit.
Tocam maruntaile de miel si ficatul de pui prin sita mare de
la masina de tocat si punem intr-un bol.
Tocam si partunjelul si mararul si punem peste maruntaiele
tocate.
Adaugam si ceapa si ouala crude , amestecam si condimentam cu
sare si piper dupa gust.
Cuptorul se preincalzeste la 170 de grade Celsius, intr-o tava
de 20x25 punem hartie de copt.
Punem jumatate de compozitie, ouale fierte, cealalta parte de
compozitie, ungem cu ou batut si se da la cuptor 30-40
min.

