
Dragilor dupa cum am mai spus incerc sa
fac si unele deserturi mai light.
De aceea am incercat sa fac un salam de
biscuiti fara zahar, adica cu Xilitol, pentru cei care au diabet,
sa poata savura si ei ceva dulce.
INGREDIENTE
400 gr biscuiti Petite Beurre
350 ml apa
100gr unt
6 linguri Xilitol
2 linguri cacao
esenta de rom.
MOD DE PREPARARE
Biscuiti se rup bucati.
Apa cu untul si Xilitolul se pun pe foc
intr-o cratita, pana se dizolva si da in clocot. Adaugam biscuitii,
cacaoa si esenta de rom.
Amestecam bine si mai lasam vreo 2 min pe
foc, tragem de pe foc si lasam la racorit cateva minute.

Intindem folie de masa si punem jumate de
compozitie si rulam , inchidem la capete, lasam la racit iar
apoi il punem in frigider.

POFTA BUNA!!