Va pup dragilor, dupa cum vedeti nu am postat de mult timp,
nu pentru ca nu as vrea, doar ca nu prea am timp.
Ma puteti urmari pe pagina de Facebook, pe care o folosesc
mai des decat Instagramul, pagina mea o gasiti in stanga paginii de
blog.
Astazi va voi scrie reteta de drob de pui pe care am
facut-o ieri. Am facut de pui pentru ca ai mei nu prea agreeaza
organele de miel si sunt sigura ca si dintre voi nu agreeati
mielul. Se face foarte simplu, haideti sa va spun si cum.
INGREDIENTE
500 gr ficat de pui
5 pulpe superioare medii
2 oua fierte tare
3 oua crude
1 legatura ceapa verde
Putin ulei pentru calit ceapa
100 gr marar proaspat
100 patrunjel proaspat
Sare
Piper
MOD DE PREPARARE
Inainte de toate spalam ficatul si pulpele si le punem la
fiert. 2 oua se pun la fiert , le fiercer in jur de 10min, sa fie
tari, apoi se lass la racit si se curata.
Ficatul si pulpele, dupa ce sunt fierte se scoat intr-o
strecuratoare si se lasa la racit.
Incepem si tocam pulpele si ficatul de pui,punem intr-un
bol, tocam si patrunjelul si mararul. Ceapa se toaca si se caleste
in putin ulei, se lasa deoparte la racit. Mai departe adaugam si
cele 2 oua crude si ceapa, condimentam cu sare si Piper dupa
gust.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade si punem in tava
hartie de copt.
Punem o treime din compozitie, ouala fierte apoi restul de
compozitie. Oul ramas se bate cu furculita cu un praf de sare si se
pune deasupra.
Pofta buna sa aveti!