Placinta cu carne si ciuperci | FOTO : Mariana Mateescu
Ingrediente :3-4 cepe2 morcovi dati pe razatoarea mica500 g ciuperci champignon700 g carne tocata amestec(vita + porc, dar se poate face si numai cu carne de porc)sare, piper dupa gust1 pachet foi de placinta sau 2 pachete aluat PUFF PASTRY de la Lidl( eu pe acesta il prefer pentru ca aduce cu aluatul de placinta facut in casa).2-3 linguri de uleiMod de preparare :Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu morcovii rasi in cele 2-3 linguri de ulei.Cand ceapa este usor galbuie se pun ciupercile spalate si tocate marunt si dupa 5-6 minute se adauga si carnea tocata. Se calesc toate impreuna pana ce carnea s-a patruns bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa sa se raceasca.Intre timp pregatim aluatul PUFF PASTRY sau in cazul de azi foile de placita, tapetand tava cu hartie de copt si ungand foile de placinta intre ele cu unt topit sau ulei. Eu prefer aluatul...