Rulouri cu crema de ciocolata ( vanilie) | FOTO : Mariana Mateescu
Ingrediente :Pentru rulouri :2 pachete foetaj ( 450 g x 2 )Crema :2 pachete budinca de ciocolata ( vanilie ), dupa preferinta. Puteti face un pachet de ciocolata si unul de valinie.1 pachet unt1 litru lapte6 linguri zaharMod de preparare:Aluatul de foetaj se decongeleaza, daca este congelat, sau se foloseste ca atare daca este proaspat.Se intinde pe masa de lucru aluatul si se taie fasii de 2- 2,5 cm latime pe latul pachetului. Se ia apoi cate o fasie de aluat si se infasoara pe forma de rulou, avand grija sa petrecem cam 1 mm una peste alta pentru a nu iesi crema cand vom umple rulourile.Aveti nevoie de forme pentru rulouri din lemn sau metalice pentru a imfasura foetajul si ai da forma de rulou.Dupa ce am facut suficiente rulouri sau am terminat un pachet ( mie mi-au iesit 14 fasii, respectiv rulouri dintr-un pachet) le asezam in tava, dupa ce am pu...